Nav activeren

Heeft u vragen? Bel: 0492 516 349

Winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting

Over No-more-insects

No-more-insects is het nieuwe systeem om u te weren tegen muggen, vliegen, zilver-, papier- en ovenvisjes en andere lastige insecten met wetenschappelijk bewezen werkzaamheid.

Het weren van allerlei insecten, op een eenvoudige manier, geheel op natuurlijke basis van plantenextracten en zonder chemische middelen.

Door wetenschappelijk onderzoek is bewezen dat deze materialen, indien ze correct gebruikt worden, voor mensen en huisdieren volkomen onschadelijk zijn. Tot dusver zijn er ook geen bijwerkingen bekend.

Het systeem van no-more-insects bestaat uit:

Een kwalitatief hoogwaardige verstuiver, werkend op 2 stuks 1,5 volt batterijen. Verneveld op regelmatige tijden. Instelbaar op dag-nacht of 24 uurs standen. Garantie op de dispenser. 
(3 maanden bij normaal gebruik)

Een 250 ml spray met een dosis plantaardig extract, met een altijd gelijkblijvend exact berekende dosis.

 Makkelijk weg te zetten, of, door het eenvoudige ophangsysteem aan elke wand op te hangen. ( 1,75 – 2.00 meter)

Toepasbaar in elke ruimte, waar lastige insecten, bij mens en dier, ergernis en onrust veroorzaken. Dus ook goed te gebruiken in paardenstallen en hondenkennels.

Een insectvrije omgeving van 80 m², volledig automatisch, ingesteld op 30 minuten zonder dat u er nog omkijken naar heeft. Een vulling No-more-insects is genoeg voor 55-70 dagen.

 

No-more-insects  is te gebruiken voor:

- woonkamers en bovenverdieping (overloop)

- overdekte terrassen

- caravan, woonwagen

- restaurants, cafetaria’s- en hotels

- paarden, varkens, koeienstallen en andere dierenverblijven

- paardentrailers of vrachtwagens

Advies: bij iedere navulling 2 stuks 1,5 volt batterijen vervangen.  

Voor info en bestelling over dit unieke product, kunt u, uw naam, adres, telefoonnummer en email-adres vermelden. (info@no-more-insects.nl) Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.